![Poblets Blanco Montsant (2)](https://usercontent.one/wp/www.lacopallena.es/wp-content/uploads/2020/12/Poblets-Blanco-Montsant-2.jpg)
Poblets del Montsant Blanc
![Boton_Mesa de trabajo 1](https://usercontent.one/wp/www.lacopallena.es/wp-content/uploads/2020/12/Boton_Mesa-de-trabajo-1.jpg)
La verema és manual utilitzant caixes de 20kg. Un cop al celler es realitza una segona selecció del raïm, es conserva 24h en fred sense fermentar i tot seguit es premsa. Fermentació en dipòsits d’acer i 15% de la Garnatxa fermenta en bótes de 500 litres de roure francès amb temperatura controlada. El vi s’emmagatzema en inox. durant 4 mesos per envellir i es practica el “batonage”. Lleuger filtratge abans d’embotellar.
![Boton-02](https://usercontent.one/wp/www.lacopallena.es/wp-content/uploads/2020/12/Boton-02.jpg)
Bonic color groc pàl·lid, net, amb vius reflexos verdosos. Els seus aromes florals intensos, fruites blanques i cítrics inicials, donen pas a notes més cremoses i subtils i torrats que li aporta la fusta, sobre un fons mineral. Entrada fresca, pas àgil i saborós, amb l’acidesa molt present i equilibrada. Final llarg i persistent.
Un blanc molt amable i agradable