Vermut Forget Me Not

Forget Me Not Vermut Negre

És ben sabut que els vins amb gust de herbes es remunten a l'època grega i romana, però no va ser fins al segle XVI que la paraula "Wermuth" va aparèixer per primera vegada en Baveria. Al segle XVII el Vermut s'entén que té qualitats medicinals. A partir del segle XVIII, la producció i la popularitat del Vermut augmentar exponencialment. La regió de Reus a Catalunya ha estat famosa pel Vermut durant més d'un segle.

La nostra selecció està feta dels millors vins negres de la regió de Montsant infosos amb les plantes aromàtiques de les muntanyes circumdants.

Aquest Vermut està compost de Garnatxa negra i Carinyena, després de la fermentació es premsa i es deixa infusionar amb les herbes aromàtiques uns 60 dies. La criança és de 18 mesos en bótes de 500L després de ser fortificat fins a 16% Vol.

Color vermell fosc per ser elaborat amb vi negre. Nas intens, amb tocs d'espècies com la nou moscada, canyella, també hi ha aromes cítrics com la pell de taronja i notes agradables d'herbes aromàtiques de la Mediterrània com la farigola, fonoll, romaní. En boca, no és excessivament dolç, bona acidesa, agradable record d'espècies dolces i fruits secs. Equilibrat, complex, elegant, llarg amb un final una mica amarg però no agressiu. 

Ideal com a aperitiu amb patates xips, anxoves, olives, ametlles locals ...