Poblets del Montsant Rosat

Poblets del Montsant Rosat està elaborat 100% Garnatxa. Els raïms provenen de vinyes plantades sobre sòl argilós i granit en terrasses. Els raïms de la procedeixen de vinyes d'entre 15 i 45 anys d'edat.
La verema es realitza de forma manual durant la segona meitat de setembre.
La seva elaboració és pel mètode "sagnat" (sense premsar) el most està en contacte amb les pells un període de 4 hores, després passa a un altre dipòsits d'acer inoxidable, el raïm no es premsa i la fermentació es realitza a una temperatura controlada (13-15ºC) durant 10-12 dies.

Destaquen les aromes de maduixa, fruites petites del bosc i en el seu fons uns tons molt subtils de menta fresca.

En boca és suau, ampli i molt untuós, de tanins dolços que ens recorden la tipicitat de la garnatxa del Montsant; fresc, però amb una potència molt particular poc habitual en un rosat, amb un punt equilibrat d'acidesa. Al final tornem a trobar totes les aromes típics.

Recomanació de consum: La temperatura de servei aconsellada és d'entre 12ºC i 14ºC.