Història

Després de molts anys treballant junts, l'Anne Cannan i en Miquel Compte, gerent de Clos Figueras al Priorat, van decidir combinar la seva experiència i produir una gama de vins de la denominació Montsant.

La viticultura està en mans d'en Miquel i l'elaboració en les de l'Anne.

En Miquel posseeix vinyes al sector de la "Pinyana" de la DO Montsant a prop de Falset, sent les varietats dominants la Garnatxa roja i blanca.

En 2017 es van llançar els primers vins: "Poblets del Montsant" Negre 2014, Rosat 2016 i Blanc 2016.

DO Montsant

Al territori del Montsant, amb 1.900 hectàrees i una producció global de 5 milions d'ampolles, som fidels a la qualitat i singularitat del producte, i el seu vincle amb el territori. La llavor d'aquesta diferenciació és el compromís amb les varietats natives.

Els vins DO Montsant són el fruit d'una tradició centenària i del coneixement acadèmic actual. Són productes artesanals, en els quals la mà de l'home intervé en tot el procés d'elaboració, procés que és el resultat d'un equilibri inalienable entre la vinya i el celler. El viticultor cuida molt la vinya per llegar a l'enòleg els millors raïms, les que permeten la creació de vins apreciats a tot el món.

Contacte